Bosbaden komt uit Japan (shinrin-yoku) en is de kunst van het onderdompelen in de natuur. Het is je verbonden voelen, tot rust komen, het is goed voor je mentale welzijn en bosbaden kan je kennis over jezelf brengen. 

De techniek van het bosbaden is te gebruiken voor heel veel zaken. Daar kan ik heel veel over vertellen. Dat zal ik zeker binnenkort gaan doen op deze plek. Dan hoop ik je te laten zien wat bosbaden je allemaal kan brengen en hoe ik, Manon, gecertificeerd bosbadgids, je daarin kan begeleiden. 

Deze website-pagina is nog niet volledig. Onderaan deze pagina vind je wel een aantal links naar artikelen die ik heb geschreven over bosbaden. Maar voor nu wil ik het hierbij houden. Als ik een ding heb geleerd van bosbaden, is het wel dat ik niet 'perfect' hoef te zijn. (Ik kan het altijd nog worden (-; )

Voor nu raad ik je aan, te gaan ervaren wat bosbaden is. Daar gaat het tenslotte om; om jouw persoonlijk ervaring. 

Ik nodig je daarom van harte uit om mee te doen aan mijn eindejaars-bosbad op vrijdag 15 december.

Eindejaars Bosbad

Vrijdag 15 december 2023*

14.00 uur – 16.30 uur

Vondelpark, Pieter Cornelisz Hooftstraat, Amsterdam

€ 36,-

 

Kortingsactie: Tweede persoon halve prijs. 

Als je je aanmeldt met twee personen tegelijk ontvang je 50% korting op het tweede kaartje. In plaats van €36 is je tweede kaartje slechts €18,-

 

Aanmelden: Stuur een mail naar info@oosterhoftrainingen.nl of bel naar 06 245 39 604. Vervolgens stuur ik je aanvullende informatie.

*Let op: Het bosbad dat op de planning stond in Frankendael op 15 december om 15.00 uur vervalt

Wil jij 2023 op een ontspannen manier afsluiten? Kom dan naar het eindejaars-bosbad op 15 december. Het zal in het teken staan van afsluiten; loslaten van wat je niet meer nodig hebt en een frisse start maken. 

De natuur helpt jou daarbij, ook de natuur in een park. En natuurlijk met een beetje deskundige hulp van mij als bosbadgids.

Ik begeleid jou om bewust in verbinding te staan met je omgeving , stress te laten voor wat het is en met elkaar de overgang naar de winter te beleven.

Een bosbad met mij kun je zien als een wandel-workshop waarin je gaat vertragen, ontspannen en kunt bezinnen. Het heeft een duidelijke opbouw en je zult af en toe simpele uitnodigende aanwijzingen van mij ontvangen. De bosbad-wandeling vindt plaats in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. We lopen in een langzaam tempo en zullen ook stilstaan en zitten. 

Meld je eenvoudig aan door een mailtje te sturen naar info@oosterhoftrainingen.nl of bel naar 06 245 39 604. Vervolgens stuur ik je aanvullende informatie.

Enkele reacties van deelnemers

"Heerlijke ontspannen natuurbeleving gehad, rustig en deskundig begeleid door Manon. De opzet was lekker afwisselend, met mooie uitnodigingen tot bespiegelingen."

Arlette N. organisatietrainer / teamcoach

"Ik voelde me na afloop energieker, mentaal lichter en met een groot woord
'geheeld'." 

Monique Verrijcke, ambulant begeleider in de zorg

Agenda

Zet alvast in je agenda:

Nieuwjaars bosbad: vrijdag 12 januari 2024, 14.00 uur. De locatie wordt nader bepaald .