Over Manon 

Oosterhof Trainingen (OT) is een initiatief van Manon Oosterhof.

De rode draad in mijn werk is dat ik anderen wil helpen om zich te ontwikkelen en hun eigen problemen op te lossen. Daarom ben ik zowel trainer als coach geworden en heb ik mij vooral toegelegd op het ontwikkelen van trainingen.

Ik kom uit een onderwijsfamilie en als kind schreef ik al mijn eigen schoolmethodes. Maar mijn beroep werd sociaal pedagogisch hulpverlener en ik begeleidde jarenlang jongeren binnen de jeugdhulpverlening. Ik studeerde later ook af aan de Universiteit van Amsterdam als gedragsdeskundige. Sindsdien werkte ik o.a. als projectleider en trainer binnen projecten tegen huiselijk geweld en voor de verslavingszorg.
 
In 2009 maakte ik de stap naar een eigen trainingsbureau. Alle ervaring en technieken om mensen en organisaties te motiveren tot een betekenisvolle gedragsverandering pas ik nu succesvol toe in mijn trainingen en coaching.

Deze achtergrond heeft mij geleerd om in mijn trainingen altijd jouw persoonlijke motivatie te benutten om nieuwe competenties en talenten te leren. Daarvoor heb ik de methode motiverend leren ontwikkeld. Zeker in deze tijden van vele en snelle veranderingen heb ik als doel  om zinvol en plezierig werk te blijven garanderen. Of het nu gaat om beroepsvaardigheden, persoonlijk leiderschap of omgaan met innovaties zoals de robot. Van mijn trainingen kun je verwachten dat je met vertrouwen in de toekomst stapt.

Kan ik jou ook vooruit helpen met een training? Neem dan contact op.

Iedereen kan zijn of haar leerdoel bereiken. Leren zie ik als het zoeken en bereiken van de juiste balans tussen motivatie, activatie en acceptatie.